0627110765 [email protected]

Tuinontwerp

Kandelaars Tuintotaal maakt een uniek tuinontwerp

Een unieke tuin, die niemand anders heeft, dat wilt u toch ook? Laat uw complete tuin ontwerpen door Kandelaars Tuintotaal. Wij bieden u de mogelijkheid om de perfecte tuin te creëren, een tuin waar u nog jarenlang van kunt genieten. Als u niet precies weet hoe de tuin vormgegeven moet worden, zijn wij er om u te adviseren. Wij weten in welke showrooms u de beste ideeën kunt opdoen. Laat u inspireren!

Of het nu gaat om de tuin van uw woning of een bedrijfstuin, wij zijn voor beide inzetbaar. Uw bedrijfstuin moet er tevens mooi en goed onderhouden uitzien. De bedrijfstuin is immers het eerste wat uw klanten zien als zij arriveren. Kandelaars Tuintotaal ontwerp een tuin die aansluit op dat waar uw bedrijf voor staat. Hoe wilt u uw klanten ontvangen? In een tuin met een mooie, strakke en zakelijke uitstraling of liever in een warme en fleurige omgeving?

Tuinontwerp

Hoe werkt het?

Heeft u al ideeën opgedaan of iets gezien wat u ook in uw tuin wilt hebben? Wij komen graag even langs voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Wij bespreken dan al uw wensen met betrekking tot de tuin. Na het gesprek gaan we spelen met de ideeën die wij uitgewisseld hebben. We maken een schets van de tuin en daarmee komen we bij u terug. Is het ongeveer wat u voor ogen heeft? Of wilt u nog iets aanpassen? Zodra u akkoord gaat stellen wij een offerte op. Vervolgens schakelen we een tuinarchitect uit ons netwerk in. De tuinarchitect maakt een tekening van de tuin in 3D en ontwerpt verschillende foto’s. Na uw goedkeuring gaan we aan de slag met de laatste details: een beplantingsplan en verlichtingsplan. Welke tuinbeplanting past er in het plaatje? Wat voor verlichting en meubilair maakt de tuin af?

 

Ook als u een poort of hekwerk aan uw tuin wilt toevoegen voor extra beveiliging of omdat u het gewoonweg mooi vindt, kunnen wij dat in het ontwerp verwerken en realiseren. Lees meer over poorten en hekwerken.

Helmond

Gemert

Boxmeer

Venray

Wilt u een unieke tuin? Laat hem ontwerpen door Kandelaars Tuintotaal!

Wij zijn werkzaam in regio Zeeland en Noord-Brabant. Neem contact op voor meer informatie.

=

Kandelaars TuinTotaal

KvK: 59980079

0627110765

Wij informeren u graag

[email protected]

Stuur ons een bericht

Contactformulier