0627110765 [email protected]

Tuinaanleg en tuinonderhoud

Tuinaanleg

Een tuin aanleggen is vakwerk. Wij hebben jarenlange ervaring en beschikken over de juiste materialen en kennis om uw tuinaanleg op de beste wijze uit te voeren.

Kandelaars Tuintotaal ontwerpt dé tuin waar u altijd al van gedroomd heeft. Wilt u een vijver in de tuin, een buitenterras of een overkapping? Of verlangt u juist naar iets waar uw kinderen blij van worden? Laat een trampoline ingraven of een speeltoestel plaatsen. Wat het ook is, bij ons is alles mogelijk. Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Tuinaanleg en tuinonderhoud

Tuinverlichting

Uw droomtuin wordt nog spectaculairder met de juiste belichting. Speel met lichtbundels en schaduw, je weet niet wat je ziet!

Beregeningsinstallatie

Wilt u de tuin automatisch beregend hebben? Vraag naar de mogelijkheden en laat u adviseren.

Tuinaanleg en tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Een tuin ontwerpen en aanleggen is één ding, de tuin onderhouden is een ander. Goed onderhoud is van belang, wilt u die mooie uitstraling van de tuin behouden. Voor het gras en de planten is het belangrijk dat de grond vitaal blijft. Denkt u ook aan bijvoorbeeld de vijver? Voorkom visziektes of parasieten.

Nadat wij uw tuin hebben ontworpen en aangelegd, kunt u ervoor kiezen om zelf uw tuin op lange termijn te onderhouden of om ons meermalig in te schakelen voor uw tuinonderhoud. Een halfjaarlijkse snoeibeurt of onderhoud dat elk kwartaal plaatsvindt, u mag het zeggen.

Wilt u enkel een tuin laten aanleggen of heeft u al een tuin die alleen onderhouden hoeft te worden? Ook daarvoor zijn wij beschikbaar.

Wat wilt u in de tuin? Onze mogelijkheden zijn eindeloos, denk aan een:

R

Zwembad

R

Carport

R

Tuinhuisje

R

Speeltoestel

R

Buitenterras

R

Schutting

R

Vijver

R

Overkapping

R

En meer!

Zoekt u een hovenier voor tuinaanleg of tuinonderhoud?

Neem contact op met Kandelaars Tuintotaal. Wij zijn werkzaam in regio Zeeland en Noord-Brabant.

=

Kandelaars TuinTotaal

KvK: 59980079

0627110765

Wij informeren u graag

[email protected]

Stuur ons een bericht

Contactformulier